wijnglazen

Restaurant Koperen Kees


Rode pluche en ambachtelijk kant. Delfsblauw en Dutch Design. Echt uit en toch heel thuis. Cultureel uitdagend en culinair verrassend. Bij Koperen Kees gaan theater en de nieuwe Hollandse keuken hand in hand. De lekkerste gehaktbal - naar oma's geheime receptuur. Verrassende hachee - met een knipoog naar de andere kant van de wereld. Karakteristiek Nederland en toch helemaal nu. Groots en meeslepend als opera. Klein en intiem als een toneelklassieker. Een inrichting om van te smullen. Om je vingers bij af te likken. Je zou er ondersteboven van raken!


Restaurant Koperen Kees

Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle
T: 038 4 277 388
W: koperenkees.com
Twitter: @koperen_kees

Restaurant Koperen Kees


Herfst 10-daagse

 

Mabré van fazantenpaté geserveerd met gerookte eendenborst, gelei van rode port, parels van geglaceerde komkommer en mini puntpaprika

 

Sous-vide gegaarde flespompoen gevuld met wildstoof van verschillende soorten wild geserveerd op een bedje van aardappelpuree en een krokantje van schorseneren

 

Gepocheerde Giese-Wildeman peer gedoopt in pure chocolade geserveerd met vanille-ijs en een saus van frangelico