wijnglazen

Restaurant Koperen Kees


Rode pluche en ambachtelijk kant. Delfsblauw en Dutch Design. Echt uit en toch heel thuis. Cultureel uitdagend en culinair verrassend. Bij Koperen Kees gaan theater en de nieuwe Hollandse keuken hand in hand. De lekkerste gehaktbal - naar oma's geheime receptuur. Verrassende hachee - met een knipoog naar de andere kant van de wereld. Karakteristiek Nederland en toch helemaal nu. Groots en meeslepend als opera. Klein en intiem als een toneelklassieker. Een inrichting om van te smullen. Om je vingers bij af te likken. Je zou er ondersteboven van raken!


Restaurant Koperen Kees

Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle
T: 038 4 277 388
W: koperenkees.com
Twitter: @koperen_kees

Restaurant Koperen Kees


Asperge 11-daagse

 

Tompouce van gerookte zalm met een mousse van forel omhuld met groene kruiden, geserveerd met gemarineerde asperges op een grove puree van mierikswortel en rettich

***

Poussin (voorjaarskip) met Hollandse asperges en een romige saus van witte wijn en dille

***

Voorjaarstuintje, Chocolade panna cotta met een crumble van brownie, pistache spongecake, merengue en verse vruchtjes

 

Menuprijs 33.50