Bokkers Te Buiten
Martijn Bokkers en Nicole van Sonsbeek staan samen aan het roer
van deze unieke ambiance. Voor dit koppel staat Bourgondisch voor
genieten. Genieten van de gerechten, bijzondere bijpassende wijnen.
Genieten van het gezelschap. Iets uitgebreid vieren met familie,
zakelijk combineren met dineren of vanavond "gewoon even geen zin
om te koken" Chef Bokkers heeft het liefst alle ingrediënten
zelf in handen en maakr hier met onze Souschef Linda de Jonge de
heerlijkste gerechten van . Robuuste gerechten, weg van de poespas.
Waarbij de luxe zit in de aandacht voor de gerechten. Zowel bij
"kreeft als de kip". Bij een uitgebreid 5-gangen à la Chef-menu of
een overheerlijke plat du jour. Zuivere gerechten, want als je
alles zelf maakt is het niet zo moeiljk rekening te houden met
voorkeuren en/of diëten. En vooral met aandacht. Want aandacht
maakt het verschil tussen gewoon en bijzonder.